ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Στην παιδική πορνογραφία εκτός από την κλασσική περίπτωση πωλήσεως σε παιδόφιλους εικόνων ανηλίκων που εμπλέκονται σε σεξουαλικές/πορνογραφικές πράξεις ανήκουν και οι περιπτώσεις παιδόφιλων που επισκέπτονται chat rooms προσπαθώντας να προσελκύσουν ανήλικους σε καταστάσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ή/και κακοποίησης.

Για παράδειγμα, η Online συνομιλία ενός ενήλικα με ένα κορίτσι ή αγόρι 15 ετών όπου ο ενήλικας προτείνει φυσικό ραντεβού με το κορίτσι συνιστά παράνομη πράξη. Στην περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη σας οποιαδήποτε πράξη που θα μπορούσε να προέρχεται ή να απευθύνεται σε παιδόφιλο φροντίστε να διατηρήσετε τα σχετικά ψηφιακά/ηλεκτρονικά στοιχεία και επικοινωνήστε άμεσα με δικηγόρο που εξειδικεύεται σε σχετικές περιπτώσεις.

Ο δικηγόρος άμεσα θα ενημερώσει όλες τις αρμόδιες αρχές και θα φροντίσει για την συνολική συνεργασία και τον συντονισμό όλων όσων μπορούν να βοηθήσουν (π.χ. Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Εισαγγελέας, Σώματα Ασφαλείας)

Η ευαισθησία μας στο συγκεκριμένο ζήτημα και η άμεση αντιμετώπιση που πρέπει να παρέχεται σε κάθε υποψήφιο θύμα και τους κηδεμόνες του αφήνει ανοιχτή την τηλεφωνική μας γραμμή για εσάς 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα : 6945 088741

Image

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο: 6945 088 741 ή συμπληρώνοντας την κάτωθι φόρμα επικοινωνίας